Zusje zonder slipje

We zagen het al beter zitten, Noorwegen. Zus wilde niet altijd neuken, maar lekker gebeft worden met wat vingeren leverde altijd wel en pijpbeurt op. En ze was goed, wat zeg ik, heel goed. Geen druppel ging er verloren, ze zoog me helemaal leeg. Wel tufte ze het uit in de wasbak, maar dan had ze de eerste lading wel doorgeslikt. Stand 69 was vaak ons nachtzoentje, maar lekker op z’n hondjes was ook voor allebei genieten, je moet het wat afwisselen. Tongen vonden we allebei vreemd, zo broer en zus maar lekker de handen de vrije loop geven en elkaar opgeilen was dagelijkse kost.

Een van de laatste dagen gingen we een stuk de natuur in. De hele dag gelopen en alles bekeken. Fjorden zijn leuk, maar eentje was genoeg geweest voor ons. Toen we laat terug gingen hadden we nog een heel eind terug te rijden. Ma zat te dommelen en zus ging op de achterbank liggen met het hoofd op mijn schoot. Het was donker, dus niemand zag wat en het was uit zicht van pa z’n spiegels. Zus pakte mijn hand en leidde die tussen haar benen. Ik voelde geen slipje, oeps, vergeten, lachte ze zachtjes. Ze kwam omhoog en fluisterde in mijn oor, pak je pik er uit en vinger me eens lekker. Niemand die iets kon zien en zus sabbelde heerlijk op mijn ontblote eikel. Het duurde ook niet lang voordat ze hem op volle lengte had. Intussen had ik haar kutje nat en speelde met haar gezwollen klitje. Lichtelijk over haar heen gebogen kreeg ik mijn vingers er diep in en reed zachtjes mee in haar mond. We moesten twee uur vullen en binnen een kwartier waren we allebei al klaar gekomen. Zus zoog me helemaal leeg, en na afloop bleek geen druppel gemorst. Ze spoelde haar keel met wat drinken en ging weer liggen. Na wat bijgekomen te zijn deed zus weer haar benen uit elkaar en om het kreunen te smoren nam ze mijn pik in haar mond. Ze was zo geil dat voor ik weer hard was zoog ze mijn pik diep naar binnen en voelde ik even op haar hoogtepunt haar tanden pijnlijk dieper gaan. Het snuivende geluid kwam voor in de auto gelukkig niet door en zus kuste mijn paal lief toen ze tot rust kwam.

Nog een uurtje, zei pa toen hij een andere weg opdraaide. Zijn jullie nog wakker achterin. Ik wel, maar zus is een eind weg. Ik schoof een bandje van haar jurk over haar schouder, en wipte een borst er uit, zus werkte mee. Speelde er mee en zus begon me zachtjes af te trekken. Eenmaal stijf begon ze me te pijpen, maar het grondige leegzuigen van de eerste keer maakte dat het wel even kon duren. Ik fluisterde dat ook in haar oor, maar ik vond het te geil op de achterbank om niet nog eens een poging te wagen. Mijn zus fluisterde terug, ik pak je eens diep in mijn keel, geil broertje, maar niet spuiten, als het komt moet je hem er uit halen. Zuig ik het er weer lekker uit, mag je alles in mijn mondje spuiten. Pijp ik je weer helemaal leeg. De geile praat wond me steeds meer op. ze kwam iets omhoog en het lukte haar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *